Personvern

Dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) til

Teater Manu benytter informasjonskapsler for å spore anonym trafikk gjennom Google Analytics. Dette gjør vi for å lære hvordan nettsiden brukes og for å kunne gjøre forbedringer på sikt. Denne statistikken gir oss informasjon om besøkstall, hvilke sider som blir besøkt, i hvilken rekkefølge hver underside blir besøkt osv. All data er anonym og vi kan ikke knytte bruk av nettstedet til den enkelte.

Informasjon og kunnskap som opparbeides via Google Analytics lagres og behandles av Google. Du kan lese mer om Googles personvern her.

Søk

Alle søk blir lagret av Google Analytics. Dette gjør vi for å over tid kunne avdekke hvordan nettsiden benyttes og hva brukere i hovedsak leter etter av informasjon. Søk er anonyme og kan ikke knyttes til enkeltpersoner.

Eksterne nettsider

Enkelte lenker peker ut til eksterne nettsider, feks for billettkjøp. Vi oppfordrer deg til å sette deg inn i den enkelte nettsides personvernerklæring.

Nettsider innhenter varierende persondata og behandler disse ulikt – innenfor Norsk lovgivning. Teater Manu har ikke ansvar eller kontroll over hvordan eksterne nettsider behandler persondata.

Slik skrur du av informasjonskapsler i nettleseren

Dersom du ikke ønsker at nettleseren din benytter informasjonskapsler kan du skru av disse. Du kan lese mer om hvordan du skrur av informasjonskapsler i nettleseren din her. Enkelte eksisterende eller kommende funksjoner på teatermanu.no vil kanskje ikke fungere som forventet dersom du skrur av informasjonskapsler, se avsnittet «Dette bruker vi informasjonskapsler til» ovenfor.