Gå til innholdet
x

Fortellinger for tegnspråkscenen

Vi trenger deg. Er du nysgjerrig på å skrive teatermanus for teater, for oss? Vil du lære hvordan du kan skrive teatermanus? Så søk inn på skrivekurset, som starter i våret 2024.

Er det deg vi leter etter?

Vi, Teater Manus og Dramatikkens hus, søker tegnspråklige, teaterinteresserte og dyktige skribenter. Vårt mål er å rekruttere tegnspråklige dramatikere som har noe på hjertet og som kan bidra med nye, døve perspektiver.

Søknad

Utlysningen til kurset er sjangeråpen og du kan skrives på ditt førstespråk. Du må levere ensynopsis eller en beskrivelse av stykket du vil skrive, og legge ved en eller to ferdigskrevne scener. Når vi har fått din søknad, vil en jury velge fire dramatikere, som får utvikle tekster i samarbeid med Teater Manu og Dramatikkens hus i Oslo.

Kurset består av 5 samlinger, der du vil møte profesjonelle skuespillere, regissører og dramaturger. Der vil dere sammen gå gjennom din tekst og bygge videre på den. Du vil få faglig oppfølgning gjennom kursperioden.

Blir ditt manus valgt, vil du få et stipendium på kr. 25.000 som du kan bruke til arbeidet. Ferdige manus vil bli presentert for publikum under Heddafestivalen i juni 2024 på Det Norske Teatret.

For mer informasjon

Send din tekst i filmet tegnspråk, Word eller PDF-fil til:

janne@teatermanu.no

Frist for levering: 5. januar 2023

For ytterligere spørsmål kan dere kontakte Janne Langaas på janne@teatermanu.no og sms: 97069269