Gå til innholdet
x

Manu Ung – Teater Manus fremtid

Forrige fredag viste Manu Ung teaterstykket «Ord mod ord».
Det ble til en vellykket generalprøve med full sal og lang venteliste.
Forestillingen ble laget for å vises på DUS-festivalen (Den Unge Scene), som ble arrangert på Teater Manu denne helgen.

Lovende ord til Manu Ungs talenter

Teatersalen var full av gjester som lot seg fascinere av Teater Manus unge talenter.
Forestillingen handler om en ung jente, Eva på 16 år, og reaksjoner, rykter og følelser som dukker opp i kjølvannet av en fest. Hvem kan man stole på? Hva er sant? Hvilken side skal man ta? Bør vennskapet ta slutt? Hvordan takle en vanskelig situasjon?

Kompaniet fikk positiv respons og stående applaus fra publikum. Teater Manu er så stolt av de talentfulle ungdommene våre. Vi jobber allerede for å spille flere forestillinger så flere får sjansen til å se den.
Manu Ung er kommet for å bli. Dette er framtiden til Teater Manu-

DUS-festivalen

Forestillingen «Ord mot Ord» er skrevet av Ameli Eikner for DUS – Den Unge Scene, og ble laget for å vises på den regionale DUS-festivalen (www.dus.as), som ble arrangert på Teater Manu i helgen. Dette var første gang et tegnspråklig teaterkompani deltok, og vi var stolt arrangør for 8 unge grupper. Alle gruppene hadde jobbet med manus skrevet spesielt for DUS. Festivalen var et lukket arrangement for de ungdomsgruppene som deltok.

Det ble en vellykket festival, og nivået på forestillingene var høyt. Alle forestillingene fikk mye applaus og ble hyllet av festivalens jury. Reaksjonene fra publikum var veldig positive.

Manu Ung

Ungdomskompanet Manu Ung ble opprettet av Teater Manus sjef, Janne Langaas, og drevet av Ronny Patrick Jacobsen (regi) og Megan Matovich-Noddeland (koordinator).

Manu Ung består av 8 dyktige unge skuespillere og 4 bak scenen.
Skuespillere: Hermela Gebresslase, Isaac Emanuel S. Jacobsen, Max Vidnes Høiberg, Tuva Frøiland, Sarujan Sriranjan, Yasmin Finskud Hermansen, Heja Lykke Kilicdogan og Matheo Røine.
Bak scenen: Hanna Winge, Melisa Dere, Nada Jarada og Maren Mehl-Bjørkli.

Teater Manus Ronny Patrick Jacobsen regisserte forestillingen: Ord mot Ord. De har hatt prøver ukentlig siden oktober 2022. Vi gleder oss å se flere av dem på og bak scenen igjen og igjen framover! Manu Ungs Instagram – teatermanu_ung

Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.