Gå til innholdet
x

UTSATT – Seminar: Internasjonale tegn på europeiske scener

Bli med på EU-seminar med teatersjefer fra Sverige, Finland, Tyskland, Frankrike og Norge - og få en unik mulighet til å være med og påvirke scenespråket i Europa!

 

Hei alle påmeldte og interesserte!

Vi ser dessverre oss nødt til å utsette dette arrangementet på grunn av den pågående situasjonen med coronaviruset.

Vi vil vise solidaritet med de som er i risikogruppene og av hensyn til resten av samfunnet for å begrense smitterisikoen.

Følg med på dette eventet for ny dato: https://www.facebook.com/events/191169492093587/ – eller send mail til pernille@teatermanu.no for å få direkte mail når ny dato er fastsatt.

 

——————————————————————————————————————

 

I løpet av de neste to årene skal vi på Teater Manu være med i et stort prosjekt, støttet av the Creative Europe Programme of the European Union og Nordisk Kulturkontakt. Her skal vi, sammen med samarbeidslandene, utvikle et felles scenespråk for tegnspråkteaterne i Europa. Første seminar holdes av oss her i Oslo.

25.-27. mars samles teatersjefene for et tre-dagers seminar med forelesinger, gjester og workshops. Ensemblet med skuespillere og instruktør starter arbeidet 23.mars. Resultatet av dette arbeidet skal fredag 27. mars vises for publikum, i form av Askeladden og Prinsessen i Trollfjellet, med internasjonale tegn.

I tillegg blir det innledning av teatersjef Mira, slampoesi, paneldebatt og til slutt fremvisning av forestillingen, etterfulgt av et spørreskjema hvor du kan komme med dine innspill.

Vi serverer enkel frokost og lunsj i løpet av dagen!

 

 

Mer detaljert informasjon om program og gjester kommer fortløpende – sjekk ut arrangementet på facebook for å holde deg oppdatert:

https://www.facebook.com/events/191169492093587/

 

FOR PÅMELDING, SEND EPOST TIL: pernille@teatermanu.no