Gå til innholdet
x

Teater Manu søker kommunikasjonsrådgiver

Teater Manu søker en kommunikasjonsrådgiver som vil være med å videreutvikle Norges eneste profesjonelle teater som viser scenekunst av høy kvalitet på tegnspråk for barn, unge og voksne

Teater Manu er et nasjonalt turnerende tegnspråkteater. I tillegg til turnéer i inn- og utland deltar teatret på nasjonale og internasjonale teaterfestivaler. Teatret ble vedtatt etablert av Stortinget i 2001, er stiftet av Norges Døveforbund og finansieres over fast post i statsbudsjettet.  Det er for tiden syv ansatte i administrasjonen. Vi setter opp to- tre turnéproduksjoner per år.

 

OMFANGET AV STILLINGEN

Kommunikasjonsrådgiver koordinerer og leder kommunikasjons-, informasjons- og markedsarbeidet ved teatret. I januar 2022 tiltrådte Janne Langaas som ny teatersjef. Langaas har store ambisjoner for teatret. Hun vil videreutvikle det kunstneriske uttrykket som kjennetegner teatret, og legge til rette for bredere samarbeid med andre kunstinstitusjoner og utdanningsmiljøer. Kommunikasjonsrådgiver vil jobbe direkte under teatersjefen. Arbeidsoppgavene vil bl.a. være markedsføring av alle teatrets aktiviteter, strategisk identitetsutvikling, synliggjøring, posisjonering og merkevarebygging av Teater Manu. Det vil også ligge under stillingens ansvarsområde å utvikle aktiviteter/samtaler/seminarer i tilknytning til forestillingene, for å nå ut til nye publikumsgrupper.

 

DIN BAKGRUNN

Vi søker en medarbeider med relevant høyere utdannelse, gjerne med journalistisk erfaring. Du må ha innsikt i og forståelse for teatrets rolle i samfunnet og interesse for medias håndtering av tegnspråklig scenekunst. Du skal synliggjøre virksomheten og kommunisere vårt budskap.

 

HVEM ER DU?

Du er en samfunnsengasjert, teaterinteressert, løsningsorientert og initiativrik person med gode samarbeidsevner. Som kommunikasjonsrådgiver må du trives med å arbeide både strategisk, kreativt og operativt, og ønske å skape resultater sammen med dine kollegaer. Ved siden av å ha solid kommunikasjonsfaglig kompetanse og erfaring med digital kommunikasjon, er det en forutsetning at du kan norsk tegnspråk, har kjennskap til andre tegnspråk og at du er kjent med døves kultur. Du bør ha god innsikt og kompetanse i å produsere tekst, bilder og video til alle våre digitale kanaler, og kunne produsere engasjerende innhold som når våre publikummere.

Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk skriftlig er en forutsetning. Tegnspråklig kompetanse vil prioriteres.

 

ANSETTELSE

Stillingen som kommunikasjonsrådgiver er en fulltidsstilling.

Lønn etter avtale.

Døve oppfordres til å søke.

 

Søknadsfrist: 18. februar 2022

 

Kontakt:

Vil du vite mer om stillingen kan du ta kontakt med teatersjef Janne Langaas på e-post: janne@teatermanu.no eller tlf. 970 69 269

eller med administrativ leder Mari Hjelmtveit på e-post: mari@teatermanu.no.

 

Søknad med CV og attester kan sendes elektronisk til

info@teatermanu.no