Teater Manu søker kommunikasjonsrådgiver

Teater Manu søker kommunikasjonsrådgiver i et vikariat fra 2. januar 2020 - 1. oktober 2020.

Teater Manu er et nasjonalt turnerende teater som spiller på norsk tegnspråk iscenesatt med norsk tale. I tillegg til turnéer i inn- og utland, gjester vi internasjonale teaterfestivaler. Teatret ble vedtatt etablert av Stortinget i 2001, er stiftet av Norges Døveforbund og finansieres over fast post i statsbudsjettet.  Det er for tiden ni ansatte i administrasjonen. Vi setter opp to-tre turnéproduksjoner per år samtidig som vi utvikler ny norsk dramatikk og utdanner skuespillere m.m.

Omfanget av stillingen

Vår kommunikasjonsrådgiver går over i annen stilling og har i den anledning søkt om permisjon. Vi søker derfor etter en ny kommunikasjonsrådgiver i 100% stilling

Kommunikasjonsrådgiver koordinerer og leder kommunikasjons-, informasjons og markedsarbeidet ved teatret og rapporterer til teatersjef som er nærmeste overordnede. Kommunikasjonsrådgiver har eget budsjett og skal sørge for at de økonomiske rammene overholdes i dialog med administrativ leder. Kommunikasjonsrådgiver har ansvar for all kommunikasjon/markedsføring for teatret generelt og produksjonene spesielt. Kommunikasjonsrådgiver bistår administrativ leder med søknader og sponsorarbeid, og jobber tverrfaglig med å bistå de andre avdelingene i deres arbeid.

Din bakgrunn

Vi søker en medarbeider med relevant høyere utdannelse. Du må ha innsikt i og forståelse for teatrets rolle i samfunnet og interesse for medias håndtering av tegnspråklig scenekunst. Du må kunne synliggjøre virksomheten og kommunisere vårt budskap.

Hvem er du?

Ved siden av å ha solid kommunikasjonsfaglig kompetanse og solid erfaring med digital kommunikasjon, er det en fordel om du har kjennskap til norsk tegnspråk og at du enten er kjent med døves kultur eller viser stor interesse for det. Du er en samfunnsengasjert, teaterinteressert, løsningsorientert og initiativrik person med gode samarbeidsevner. Du bør ha god innsikt og kompetanse i å produsere tekst, bilder og video til alle våre digitale kanaler, og kunne lage engasjerende innhold som når vårt publikum. Meget gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk skriftlig er en forutsetning, og tegnspråklig kompetanse er sterkt ønskelig. Døve oppfordres til å søke.

Vi tilbyr

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et lite og kreativt miljø, forsikring, fleksibel arbeidstid, velferdsordninger osv.

Ansettelse

Stillingen som kommunikasjonsrådgiver er en heltidsstilling, foreløpig som engasjement i 10 måneder med mulighet for fast ansettelse. Lønn etter  avtale.

Søknad merkes «Søknad kommunikasjonsrådgiver» og sendes mari@teatermanu.no

Søknadsfrist: 20. oktober 2019

Tiltredelse: 2. januar 2020

 

Interessert?

Kontakt: Vil du vite mer om stillingen kan du ta kontakt med teatersjef Mira Zuckermann på e-post: mira@teatermanu.no eller administrativ leder Mari Hjelmtveit på e-post: mari@teatermanu.no eller på tlf.: +47 902 61 823