Gå til innholdet
x

Tildeling fra Sparebankstiftelsen DNB!

Teater Manu har vært så heldig å få tildelt NOK 580.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til utvikling av transdusere til våre teaterseter. Dette vil gi lydvibrasjoner direkte inn i setene til publikum slik at man skal kunne føle lyden.

Teater Manu har vært så heldig å få tildelt NOK 580.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til utvikling av Transdusere til våre teaterseter. Dette vil gi lydvibrasjoner direkte inn i setene til publikum slik at man skal kunne føle lyden.

Dette er et resultat av vårt prosjekt «Hva er lyd, hva er stillhet» hvor vi eksperimenterte med flere forskjellige måter å formidle lyd på. Lars Petter Lindman eksperimenterte med transdusere i stolseter, og dette ga stor begeistring til publikum som prøvde dette ut.

Denne tildelingen er et kjærkomment tilskudd til vårt teater som nå skal totalrenovere hele teatersalen for å kunne tilby enda bedre lokaler til vårt publikum. Dette er en totalrenovering som kommer til å finne sted i sommermånedene og ut året. Vi håper at vi kan åpne igjen i nye lokaler på nyåret.

Selve tildelingen fant sted 1. juni i DNBs hovedkontor på Karl Johan. Tilstede var informasjonsrådgiver Morten Sletten og administrativ leder Mari Hjelmtveit. Det ble også anledning til å fortelle litt om teatret og om vårt prosjekt under tildelingen.