Gå til innholdet
x

Monologer: seks forestillinger (2024)

Bakgrunn:

Ål Folkehøyskole er stolt av å presentere sitt nyeste tilskudd til teaterverdenen – en unik linje dedikert til internasjonale tegn. For første gang i historien har vi samlet talentfulle elever fra forskjellige deler av Europa, inkludert Spania, Italia, Sverige, Polen og Norge, for å utforske og utvikle deres lidenskap for teater.

I løpet av det siste året har våre elever blitt veiledet av vår dyktige lærer Remi Roos og fått innsikt i en rekke skuespillerteknikker og metoder fra talentfulle internasjonale gjestelærere.

Nå er tiden kommet for våre elever å skinne på scenen! Vi er stolte over å kunngjøre at elevene vil reise til Teater Manu for å presentere en fantastisk forestilling som de har arbeidet intenst med de siste månedene.

 

Handling:

Vår forestilling tar deg med på en reise gjennom en verden av monologer, der vi utforsker den rike mangfoldet av menneskelige erfaringer gjennom fysisk, visuell og internasjonale  tegn.

På scenen vil du bli presentert for seks ulike monologer, hver en unik historie fortalt gjennom en kombinasjon av bevegelse, visuelle elementer og den vakre språklige drakten tegnspråk har. Våre elever har ikke bare utforsket sine roller som skuespillere, men har også tatt på seg oppgaven med å regissere sine egne monologer, under veiledning av vår erfarne lærer, Remi Roos.

Men det stopper ikke der! Vår forestilling er et samspill av talent og kreativitet, der våre elever har fått veiledning og støtte fra ekspertene innen lysdesign og makeup/kostymedesign.

 

Program: 

Velkomst og Introduksjon

  • Velkomsthilsen fra skolens leder
  • Introduksjon til teaterlinjen og dagens arrangement

Akt 1: 3x Monologer

50 minutter

Pause – 15 minutter

Akt 2: 3x Monologer

50 minutter

Pause – 15 minutter

Paneldiskusjon og Debatt

  • Paneldebatt med elever og spesielle gjester om emner knyttet til teater, inkludert representasjon, språklig mangfold, og kunstnerisk utfoldelse.
  • Mulighet for publikum å stille spørsmål og delta i diskusjonen.
  •  
Bli med oss på denne spennende reisen, der vi feirer teaterets kraft til å forene oss på tvers av språk og kultur, og oppleve den inspirerende kreativiteten til våre talentfulle elever. Velkommen til en forestilling som vil berøre hjertet ditt og etterlate deg med et varig inntrykk.

lør 27. apr 2024 kl 18:00 Oslo Teater Manu

Skuespillere