Gå til innholdet
x

Vi har fått ny hjemmeside!

Som du sikkert allerede har lagt merke til. Vår nye hjemmeside er endelig lansert. Du sitter akkurat nå og leser en hjemmeside som Teater Manu, i samarbeid med Dinamo kommunikasjon, har brukt nyåret på å lage.

Ny side!

Vi er glad for å kunne lansere en ny hjemmeside for Teater Manu. Det har lenge vært et ønske om å få mer leservennlige sider, flere valgmuligheter til å sette inn bilder og video og generelt mer ryddig design som gir mer åpenhetsfølelse.

 

Hjemmeside i samarbeid med Dinamo og Supervisuell

Designarbeidet ble påbegynt i januar, men selve hjemmesideutviklingen startet allerede i 2016 da Teater Manu hentet inn Stian A. Giltvedt fra Supervisuell som konsulent. Sammen med kommunikasjonsansvarlig i Teater Manu ble det utviklet ideer og skisser til en kravspesifikasjon. Mange webbyråer ble invitert til å levere tilbud. Etter en utvelgelsesprosess vant Dinamo Kommunikasjon. De har levert selve siden og har stått for utvikling og design.

Hva er nytt?

Den største nyheten med vår side er at vi har gått over til WordPress som publiseringsplattform. Det skal være en av verdens mest populære CMS, og som er brukervennelig og fleksibel å jobbe med. Terskelen for å jobbe med innhold på nye siden vår er mye lavere og det blir forhåpentligvis lettere å produsere nytt stoff fremover. Som du sikkert ser med dette innlegget, så har vi også startet med blogg. Vi håper å kunne få inn gjestebloggere som kan skrive om bestemte temaer.

Blant annet nyhet på siden vår er fornyet design med bedre lesbarhet og god bruk av fotografier og video. Oversikt over kommende forestillinger på forsiden når det er produksjon gående. Flere typer artikler å publisere som nyheter, pressemelding og som nevnt, blogg.

Hva har vi å vente nå fremover?

Alt er ennå ikke på plass, men det mest nødvendige er klart. Vi jobber fremdeles med å finpusse siden, legge til innhold og gammelt innhold. Fremover vil det bli utvidet og oppdatert med mer innhold som:

  • Oversikt av ansatte i Teater Manu
  • Oversikt av skuespillere opp gjennom årene
  • Komplett oversikt over produksjoner siden starten
  • Tidligere nyheter/artikler/pressemeldinger
  • Gjesteskribenter i blogger/videoblogger
  • Større muligheter til å promotere flere forestillinger samtidig
  • Gjesteforestillinger på Teater Manu
  • Mulighet å se tegnspråkvideo som alternativ til tekst*

* Det blir et egen symbol ved utvalgt tekst som gir tilgang til tegnspråkvideo. Dette kommer på plass etterhvert.

Illustrasjon av knapp for å aktivere tegnspråkvideo

Sammen med Teater Manu har vi jobbet med å skape en skinnende ny nettside og solid innholdsplattform. Det at de selv har dyp forståelse for god innholdsmarkedsføring i tillegg til teknisk utviklerkompetanse gjør at samarbeidet har vært både tett, effektivt og fremoverlent med tanke på løsninger og veivalg igjennom prosjektet. Dette har vært et utrolig spennende og ikke minst lærerikt prosjekt å få jobbe med!

Dinamo