Gå til innholdet
x

Systemfeil

av Jo Strømgren
En samproduksjon mellom Jo Strømgren Kompani og Teater Manu

Det er vanskelig å finne kjærligheten. Spesielt hvis man satser alle kort på en blind date. Og enda mer spesielt hvis man har denne i et flunkende nytt smarthjem med integrert oversettelse for tegnspråk. Ting går aldri som man vil, verken i det digitale eller virkelige liv. Men dessverre er det bare i det digitale at angreknappen fungerer. Burde ikke også mennesker ha rett til å gjøre en omstart eller hoderystende skylde på systemfeil? 

 

Bakgrunn:

Jo Strømgren Kompani og Teater Manu ønsker å belyse møter mellom mennesker som stadig kompliseres med språklige utfordringer, digitale mellomledd og nye normer for hva man kan og ikke kan snakke om. Forestillingen er verken en moralsk pekefinger eller et grundig dypdykk i sosiologi, men heller et forsøk på å avspeile en melodramatisk samtid med store følelser og lite innhold. Jo Strømgrens dramatikk søker, som alltid, å avsløre hvor banale vi moderne mennesker egentlig er. For de som liker teater med intellektuell dybde og undring er det på plass med en advarsel – «Systemfeil» er kun en observasjonspost hvor vi kan betrakte, gjenkjenne, og kanskje føle litt skam.

Forestillingen spilles på Teater Manu i april, og under Heddadagene 2023 i juni

Anmeldelser:
Aftenposten
Vårt Land
Dagsavisen

Hva er Heddadagene?

Heddadagene er hele Norges teaterfestival, og samler et bredt spekter av scenekunst fra hele landet til ti dager med forestillinger, arrangementer og fagprogram i Oslo.

Festivalen er ung, men springer ut fra den godt etablerte Heddaprisen. Sammen med nominasjonene til Heddaprisen viser Heddadagene et tverrsnitt av bredden og mangfoldet som finnes i norsk scenekunst.

I 2023 arrangeres Heddadagene 9. til 18. juni.

 

Festivalpass:

Festivalpass for Heddadagene gir deg mulighet til å reservere én gratis billett til alle våre forestillinger under festivalen. Kjøp ditt festivalpass enkelt hos Heddadagene og bruk den mottatte kampanjekoden i vårt billettsystem.

Systemfeil er den eneste forestillingen som foregår på tegnspråk.

Festivalpasset er personlig og billetter uthentet med dette må framvises sammen med festivalarmbånd ved innslipp. Du må ha billett til alle forestillinger hos oss, og det gis ingen garanti for plass dersom arrangementer blir utsolgt.

lør 10. jun kl 19:00 Oslo Teater Manu
søn 11. jun kl 19:00 Oslo Teater Manu

Skuespillere

Kunstnerisk team

Andre medvirkende

Språkkonsulent
Sølvi Zuckermann
Dekorproduksjon
Gøril Rostad