Gå til innholdet
x

Styret forlenger med Mira Zuckermann

Styret i Teater Manu vedtok i styremøte 18.10 at de ønsker å forlenge åremålet med teatersjef Mira Zuckermann til 2021.

Styret har gjort en grundig vurdering. Mira har gjennom hele sin virketid løftet teateret i tråd med strategien, til å bli et verdensledende tegnspråkteater. Hun har gjort Teater Manu til et internasjonalt anerkjent tegnspråkteater. Vi er ikke i tvil om at Mira Zuckermann er den rette til å løfte teaterets kunstneriske nivå ytterligere i årene som kommer, sier styreleder Jon Evang.

I sitt kunstneriske arbeid viser Mira evne til både fornyelse og til utfordre konvensjoner. Hun har mange spennende prosjekter på gang, og nye tanker om utviklingen av teateret. Vi er glad for at hun fortsetter, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Jon Evang.

Jeg takker for den tilliten og anerkjennelsen jeg har fått av styret i Teater Manu i anledning forlengelsen av mitt åremål. Dette setter jeg stor pris på. Jeg ser frem mot å jobbe videre sammen med de dyktige ansatte, og alle andre som jobber med Teater Manu, til min etterfølger er på plass, sier teatersjef Mira Zuckermann.

Teater Manu har vært mitt hjerte helt fra starten av og jeg ser frem til 20 års jubileum i 2021, sier Mira Zuckermann.

Styret tar sikte på å lande ny åremålsavtale med Mira Zuckermann i nærmeste fremtid. I tillegg legger styret opp en prosess for å ansette Mira Zuckermanns etterfølger. Planen er å ha ny teatersjef på plass i 2020, slik at vedkommende får om lag et års overlappingsperiode.

I den inneværende åremålsperioden har Mira Zuckermann stått i spissen for en omfattende renovering av Teater Manus teaterhus og scene, slik at Teater Manu nå står sterkere rustet til å produsere høykvalitetsproduksjoner. Hennes sterke kunstneriske omdømme har i perioden resultert i samarbeid med flere teatre og kunstnere, og mange spennende prosjekter og nyskapende produksjoner, som er planlagt frem til 2021. Økt tilskudd fra kulturdepartementet vitner også om tillit til Teater Manus kunstneriske ledelse.

For kontakt eller avtaler:

Styreleder: Jon Evang
Mob: 93401382

Jon.evang@zero.no

 

Kommunikasjonsansvarlig: Morten Sletten
Tlf: 23407400
Mob: 97069419
Morten@teatermanu.no